صنعت چای
آب و هوای مرطوب و سطح رطوبت نسبی مناسب جهت رشد چای در مزرعه ضروری است.
در طول اکسیداسیون (تخمیر نیز در صنعت چای نامیده می شود)، کنترل دقیق دما و رطوبت بسیار مهم است. این فرایند شرایط مناسب برای پلی فنل ها در برگ تیافلاوین، و دیگر ترکیبات که موجب ایجاد طعم و رنگ چای می شود، فراهم می کند.
اگر برگ ها خشک شوند، به علت اینکه برای فرایند, آب مورد نیاز است اکسیداسیون کند می شود. رطوبت نسبی محیط RH 95-98٪ در 20-26 ° C برای حفظ تخمیر لازم است ، و حتی یک قطره کوچک در سطح رطوبت بر فرآیند تاثیر گذاشته و موجب کاهش عملکرد می شود.
رطوبت در مراحل دیگر، از جمله در تولید چای کیسه ای برای کاهش مشکلات الکترواستاتیک بوده و بهره وری را بهبود می بخشد.
مصرف چای در حال رشد است ، و مصرف کنندگان به دنبال کیفیت هستند. اگر شما نمی توانید به آب و هوا برای ارائه شرایط مناسب به طور طبیعی تکیه کنید، استفاده از بخار ساز برای ارائه یک محیط تولید مداوم و سودآور ضروری است.
مزایای رطوبت ساز در تولید چای عبارتند از
رطوبت بالا (95-98٪) برای تخمیر / اکسیداسیون، در هر شرایطی در فضای باز تضمین می شود.
کاهش تغییر رنگ برگ و لکه بینی , کاهش ضایعات، عملکرد بالاتر
حرکت سریع تر ماشین و کاهش ایجاد گرد و غبار در تولید چای کیسه ای جهت از بین بردن الکترواستاتیک