صنعت چای

9 آذر 1394

 

آب و هوای مرطوب و سطح رطوبت نسبی مناسب جهت رشد چای در مزرعه ضروری است.

در طول اکسیداسیون (تخمیر نیز در صنعت چای نامیده می شود)، کنترل دقیق دما و رطوبت بسیار مهم است. این فرایند شرایط مناسب برای پلی فنل ها در برگ تیافلاوین، و دیگر ترکیبات که موجب ایجاد طعم و رنگ چای می شود، فراهم می کند.

اگر برگ ها خشک شوند، به علت اینکه برای فرایند, آب مورد نیاز است اکسیداسیون کند می شود. رطوبت نسبی محیط RH 95-98٪ در 20-26 ° C برای حفظ تخمیر لازم است ، و حتی یک قطره کوچک در سطح رطوبت بر فرآیند تاثیر گذاشته و موجب کاهش عملکرد می شود.

رطوبت در مراحل دیگر، از جمله در تولید چای کیسه ای برای کاهش مشکلات الکترواستاتیک بوده و  بهره وری را بهبود می بخشد.

مصرف چای در حال رشد است ، و مصرف کنندگان به دنبال کیفیت هستند. اگر شما نمی توانید به آب و هوا برای ارائه شرایط مناسب به طور طبیعی تکیه کنید، استفاده از بخار ساز برای ارائه یک محیط تولید مداوم و سودآور ضروری است.

مزایای رطوبت ساز در تولید چای عبارتند از

رطوبت بالا (95-98٪) برای تخمیر / اکسیداسیون، در هر شرایطی در فضای باز تضمین می شود.

کاهش تغییر رنگ برگ و لکه بینی , کاهش ضایعات، عملکرد بالاتر

حرکت سریع تر ماشین و کاهش ایجاد گرد و غبار در تولید چای کیسه ای جهت از بین بردن الکترواستاتیک

دیگر کاربردهای رطوبت ساز اولتراسونیک :

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Cart