وبلاگ

انبار مواد غذایی

9 آذر 1394

   

هنگامی که محصولات غذایی، به خصوص سبزیجات ، در ماه های تابستان برداشت می شود، برای تازه نگه داشتن , محصولات به سرعت بین 2 تا 4 درجه سانتی گراد خنک می شوند. اگر محصول در دمای بیشتر از  0 درجه سانتی گراد برداشت شود، دمای خنک کننده مورد نیاز محصول موجب آسیب به آن می شود.

راه حل؟ افزایش رطوبت نسبی در سطح متعادل با تولید

شرایط مطلوب با توجه به نوع میوه، سبزیجات، گل و یا دیگر محصولات غذایی ذخیره شده متفاوت است، اما به طور معمول، رطوبت RH حدود 95٪ در درجه حرارت فقط کمی بالای صفر مورد نیاز است، اما حتی تولید در شرایط گرمتر از سطح رطوبت حدود RH 75٪ بهره می برد. رطوبت مورد نیاز به طور مستقیم وارد هوا می شود.

بازارهای تجاری و بسیاری از انبارهای توزیع مدرن اجرا شده توسط سوپرمارکت های زنجیره ای از رطوبت موثر جهت اطمینان از کیفیت تولید مناسب بهره می برند.

دیگر کاربردهای رطوبت ساز اولتراسونیک :

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Cart