وبلاگ

صنعت گوشت

توسط صفحه اصلی, مقالات که در 9 آذر 1394

هنگامی که یک لاشه تازه ذبح شده در دمای سرد نگه داری می شود، وزنش را به علت کمبود رطوبت از دست می دهد. بسته به فرآیند سرد سازی، افت وزن می تواند تا 3 درصد از وزن کلی آن باشد . بالاترین زیان در مراحل اولیه زمانی که اختلاف درجه حرارت بین لاشه و فضای اطراف در بیشترین مقدار ممکن است رخ خواهد داد.

با بالا بردن رطوبت هوا در اطراف لاشه بین 90-95٪ RH فقدان رطوبت گوشت مهار و کاهش وزن را می توان به کمتر از 1٪ رساند.

این موضوع تاثیر فوری بر سودآوری عملیات کشتارگاه ها خواهد داشت، زیرا می تواند حدود  4kg  تبخیر محصول را متوقف کند.

مزایای رطوبت ساز در کشتارگاهها عبارتند از:

کاهش افت وزن از 3 درصد به کمتر از 1٪

افزایش فوری در سودآوری

کاهش هزینه ها

کاهش رشد میکروبی

دیگر کاربردهای رطوبت ساز اولتراسونیک :

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Cart